Dinte negru

de luminita20_2006 in Prajituri, 20 Dec 2009 | 8577 vizualizari

 

o prajitura usor de facut si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • 300 ml lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 200 gr dulceata
  • 200 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinte negru:

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se amesteca cu margarina moale si zaharul, zaharul vanilat;.apoi se adauga laptele, cacaoa si la final faina si praful de copt. Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina se adauga aluatul si se da la copt 30min. Se face testul cu scobitoatea. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul si bate in continuare pe baie de abur pana ce obtinem o compozitie tare si lucioasa. Cand e gata blatul se pune dulceata apoi bezeaua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinte negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

danaamih 1

21.12.2009, 19:44

, favorite, copiat, listat, maine la pregatit...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu mere caramelizate şi crema fina cu scorţişoară